Cookie- og Privatlivspolitik for vaskeklude.dk


Når du benytter www.vaskeklude.dk og accepterer sidens brug af cookies, accepterer du at vi indsamler og behandler personoplysninger om dig i overensstemmelse med denne cookie- og privatlivspolitik.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler persondata.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af person oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere vores cookie- og privatlivspolitik vil siden ikke kunne fungere korrekt. Dette vil påvirke din brugeroplevelse og visse funktioner vil ikke være tilgængelig for dig.

 

Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden ”vaskeklude.dk” er ejet og drevet af:

WHITEWEAR ApS
Bryggergade 6
7400 Herning

CVR-nr. 33777914
Etablerings år: 2011

Vi kan kontaktes indenfor vores åbningstider, som er mandag – fredag kl. 09:00 – 15:00 på Tlf. +45 23 31 74 48 eller e-mail: mail@whitewear.dk.

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge brugeroplevelsen. Nogle oplysninger er nødvendige at indsamle og behandle for at siden kan virke som tiltænkt. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer, mobil, tablet eller andet terminaludstyr med det formål at kunne styre, hvad der sker under dit besøg, samt at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan slette cookies under menupunktet ”indstillinger” i din internet browser.

Du kan også altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet browser. Hvis du sætter din internet browser til at afvise cookies, skal du være opmærksom på, der kan være mange funktioner og services, du ikke længere kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan anvende cookies for at huske de valg, du foretager.

Du kan i vores cookiedeklaration HER se hvilke cookies der anvendes på siden. Nogle cookies sættes af os selv, mens andre sættes af tredjeparter. Oplysninger herom er angivet for hver enkelt cookie, ligesom det er oplyst hvor lang levetid hver enkelt cookie har.

Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie fornyes ved hvert besøg på hjemmesiden, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg på siden.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med dit køb på vores webshop indsamler vi personlige oplysninger om dig, i form af navn, adresse og telefonnummer, så vi er i stand til at sende varen til dig og komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt i forhold til din bestilling. Kreditkortinformationer behandles og opbevares alene i vores betalingsmodul med henblik på gennemførelse af betaling for købte varer. Vi har ikke selv adgang til kreditkortoplysningerne.

 

Formål

De personoplysninger vi indsamler bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger i vores webshop, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, herunder optimere din brugeroplevelse på siden ved at præsentere relevante produkter, og huske dine indstillinger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysningerne i maksimalt det tidsrum, der er tilladt i henhold til persondatalovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige at behandle, eller lovgivningen i øvrigt pålægger os det. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger sletter vi dem også, men mindre vi har en anden forpligtelse til at opbevare dataene. Perioden for den generelle opbevaring afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår personoplysninger om dig slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Særligt om brug af vores webshop

Vores webshop er hostet hos Shopify Inc. De udbyder den online e-handel platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter.

Dine data er gemt via Shopify’s database på en sikker server bag en firewall.

Hvis du vælger en direkte betalings-gateway til at gennemføre dit køb, gemmer Shopify dine kreditkortoplysninger. Disse er krypteret via Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine transaktions data gemmes kun så længe det er nødvendigt for at gennemføre dit køb. Herefter vil dine transaktionsoplysninger blive slettet.

Alle direkte betalings-gateways overholder de standarder fastsat af PCI-DSS som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats af mærker som Visa, MasterCard, American Express og Disc-over.

PCI-DSS’s krav vil sikre håndtering af kreditkortoplysninger fra vores webshop og tjenesteudbydere.

For mere indsigt, kan du læse Shopify servicevilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller privatlivspolitik (https://www.shopify.com/legal/privacy).

Til gennemførelse af betaling i vores webshop benyttes ePay, som er beskyttet af PCI-DSS.

Til brug for forsendelse af varer til dig benytter vi Post Danmark hvortil oplysninger om modtagernavn og adresse videregives med henblik på at kunne gennemgøre leverancen.

 

Sikkerhed

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organi-satoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, for-tabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

 

Du har ret til indsigt og til at klage

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du henvende dig til vores kundeservice. Har vi registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du bede kundeservice om at berigtige eller slette dataene.

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her: http://www.datatilsynet.dk.


WHITEWEAR ApS  |  Bryggergade 6A  |  7400 Herning  |  DK-Denmark | CVR-nr. 33777914

Kontakt: +45 23 31 74 48  |  mail@whitewear.dk  |  www.whitewear.dk

Læs mere om vores Salgs- og leveringsbetingelser, samt Cookie- og privatlivspolitik


Hold dig opdateret

  • maestro
  • master
  • visa
Copyright © 2019 WHITEWEAR | Powered by Shopify