Ofte stillede spørgsmål


Generelt

Sælger I kun til erhvervsdrivende?

Ja, vi sælger på nuværende tidspunkt udelukkende vores produkter til erhvervsdrivende, hvorfor det er et krav at kunden indtaster virksomhedens CVR nummer ved bestilling.  

Skal jeg oprette en bruger for at handle på jeres webshop?

Nej, det er ikke et krav at du opretter en bruger for at kunne handle på vores webshop, men vi anbefaler det så du altid kan logge ind og se din nuværende ordre status, ordrehistorik m.m.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål til varerne eller min ordre?

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontakt-formularen i nederste højre hjørne eller via mail@whitewear.dk.

 

Produkterne

Hvordan er kvaliteten af jeres produkter?

Hos WHITEWEAR går vi ikke på kompromis med kvaliteten, det er vigtigt for os at levere gode holdbare produkter til en konkurrencedygtig pris.

Hvorfor er jeres priser højere end andre steder? 

Hvis vores pris mod forventning skulle være højere end det du oprindelig giver for varerne, så vil det i mange tilfælde være fordi vores kvalitet er bedre. En god indikator for kvalitet er g/m2, jo højere vægt jo bedre kvalitet. Det betyder også at holdbarheden ofte vil være bedre og du derfor på den lange bane sparer penge ved at vælge en bedre kvalitet. 

Hvordan kan I have så gode priser?

Vi er i stand til at have ekstra lave priser sammenlignet med andre fordi WHITEWEAR køber varer hjem i meget store volumener til vores store kunder. Derudover er vi i stand til at holde priserne pga. vores gode samarbejdspartnere i både Europa og Asien. 

Hvor bliver jeres varer produceret?

Vi har produktion i både Europa og Asien igennem et mangeårigt samarbejde med pålidelige partnere. Vores samarbejde er baseret på en stor grad af tillid.

Kan jeg få logo på mine klude?

Ja, du er altid velkommen til at rette en forespørgsel til mail@whitewear.dk, dog kræver logo og andet print naturligvis ofte lidt større volumener, men send en mail - så ser vi sammen på hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed! 

Kan jeg købe jeres produkter i andre farver og størrelser?

Ja, du er altid velkommen til at rette en forespørgsel til mail@whitewear.dk, dog kræver andre størrelser og farver naturligvis store volumener. Nye forespørgsler tages dog altid imod, så vi på sigt har mulighed for at imødekomme nye behov og ønsker.

Lever jeres produkter op til EU lovgivningen?

Ja, alle vores produkter overholder naturligvis alle regler indenfor EU, herunder REACH og de gældende lovkrav omkring brugen af AZO-farvestoffer.

Er jeres produkter miljøvenlige?

Ja, de fleste af vore produkter er certificeret efter Øko-Tex® Standard 100.

 

Betaling

Hvilke metoder til betaling kan jeg benytte? 

Du kan betale med de mest almindelige kreditkort på vores webshop, eksempelvis VISA, VISA Dankort, MasterCard og MobilePay.

Hvornår trækker I beløbet fra min konto?

Når vi har accepteret og afsendt din ordre trækker vi beløbet for dine varer. 

 

Levering

Kan jeg få leveret til døren?

Ja, vi sender vores varer med GLS med levering indenfor 1-3 hverdage.

Hvornår kan jeg forvente at modtage mine vare?

Vi bestræber os på at afsende dine varer hurtigst muligt, ofte indenfor ét døgn, men der kan gå op til tre hverdage. Derudover må påregnes leveringstid via GLS på 1-3 hverdag. 

Sender I kun til kunder i Danmark?

Ja, på nuværende tidspunkt sælger vi udelukkende til erhvervskunder i Danmark via webshoppen. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på mail@whitewear.dk, så kan vi i særlige tilfælde lave en aftale. 

Kan jeg selv afhente mine varer hos jer?

Ja, det er muligt. Vi skal dog vide det inden I kommer, da vores kontor og lager er ikke på samme adresse. Vi sender dog gerne dine varer, som leveres direkte til døren.

 

Reklamation

Hvad gør jeg hvis der er fejl i mine varer?

Hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler i varerne vi har sendt til dig er du altid velkommen til at kontakte os via mail@whitewear.dk vedhæft gerne billeder som dokumentation, hvis muligt. Vi opfordrer til at reklamere hurtigst muligt, men du har reklamationsret i ét år. 

 

Returnering 

Jeg har fortrudt mit køb, kan jeg returnere mine varer?

Nej, du har som udgangspunkt ikke nogen returret. Ved særlige tilfælde er du dog altid velkommen til at sende os en mail på mail@whitewear.dk så vi eventuelt kan aftale nærmere. 

 

Du kan læse meget mere i vores Salgs- og leveringsbetingelser, samt Cookie- og privatlivspolitik for webshoppen.

 


WHITEWEAR ApS  |  Bryggergade 6A  |  7400 Herning  |  DK-Denmark | CVR-nr. 33777914

Kontakt: +45 23 31 74 48  |  mail@whitewear.dk  |  www.whitewear.dk

Læs mere om vores Salgs- og leveringsbetingelser, samt Cookie- og privatlivspolitik


Hold dig opdateret

  • maestro
  • master
  • visa
Copyright © 2019 WHITEWEAR | Powered by Shopify